Vakanties

Skiën en Snowboarden

Tijdens Deaf Snowcamp is er voldoende gelegenheid om te kunnen skiën en te snowboarden. We zorgen ervoor dat er genoeg pistes zijn voor beginners als voor gevorderden.


Als er genoeg beginners zijn die ski of snowboardles willen zullen we ook kijken of we een skileraar en of snowboardleraar kunnen regelen.

Mountainbiken

Mountainbiken, vast wel bekend bij de meesten. Wat we hier vooral doen is de berg op en af mountainbiken. Op bergpaden en in de bossen. Dit doen we onder begeleiding.


Of je huurt een mountainbike en gaat zelf de omgeving verkennen om rond te fietsen. Het is maar wat je zelf wilt.

Gezelligheid

Het belangrijkste van deze reizen zijn dat we samen met zijn allen het gezellig en naar ons plezier hebben.


We gaan samen dingen ondernemen, skiën, snowboarden, canyoning, mountainbiken, en nog heel veel meer andere activiteiten.

We zullen ook één of meerdere keren samen uit eten. En als je wilt kun je ook uitgaan.

Via Ferrata

Via Feratta, ook wel Klettersteig genoemd. Hier ga je klimmen, bruggen lopen en ben je altijd gezekerd. Dus hier krijg je ook een klimgordel op en heb je begeleiding erbij. Zodat je niet valt van de berg.


Kijk ook goed om je heen je krijgt zeker een mooi uitzicht te zien.

Canyoning

Canyoning is een sport waarbij je tussen 2 bergen waar meestal water stroomt naar beneden gaat. De water komt uit de bergen en is dus koud. Maar wees niet bezorgd je krijgt een wetsuit aan. Zo blijf je lekker warm en natuurlijk krijg je een helm en klimgordels.


We worden dan naar beneden begeleid. We kunnen dan absteilen, springen, glijden in het water.

En veel meer

Daarnaast zijn er nog heel veel andere activiteiten en of mogelijkheden om te doen. Zwemmen, spelletjes spelen, uitgaan. 


Het is ook jouw vakantie dus doe wat je zelf prettig vind en ook leuk vind om te doen!